De web-master aan het woord

Hallo mensen,

Zoals jullie wellicht bekend is ben ik sinds 2010 de nieuwe webmaster van de schutterij St.Lambertus.

De ‘oude’ webmaster Marcel Bours heeft door de explosieve groei van zijn onderneming niet meer genoeg tijd om de website van onze

 schutterij zo actueel te houden zoals hij en jullie het graag zien. Zijn werk gaat vanzelfsprekend voor.

Het bijhouden van een website gaat niet vanzelf, daar is best wel veel tijd mee gemoeid. “Effe’’ gaat niks, dat moge duidelijk zijn.

Wat het plaatsten van foto’s, uitslagen, mededelingen etc. betreft blijft alles bij het oude.

Mochten toch nog vragen zijn, jullie weten mij wel te vinden.

Wil Mohren

 

Afscheidswoordje:.  

Beste schuttersvrienden,

Met veel pijn in mijn hart heb ik het beheer van de website afgestaan aan iemand anders. Het heeft mij destijds heel veel tijd gekost om de site te maken en de eerste jaren is het mij redelijk gelukt om deze ook up-to-date te houden. Helaas kon ik het, na het opstarten van mijn eigen bedrijf, niet meer opbrengen om regelmatig achter de computer te ‘kruipen’ voor het bijwerken van programma’s, uitslagen en het plaatsen van nieuwe foto’s. Dit heeft vaker geleidt tot frustraties bij mij zelf en zeker ook bij jullie. Toen Wil Mohren zichzelf aanbood om mij te ondersteunen, heb ik hier niet lang over hoeven na te denken en tijdens het prettig gesprek met Wil hebben we samen besloten om site in zijn geheel over te dragen. Omdat ik veel vertrouwen heb in Wil dat deze de basis van de site, waar ik destijds zoveel tijd in heb gestoken, in ere zal houden is voor mij het maken van deze beslissing vrij makkelijk geweest. Ik bedank Wil voor de lovende woorden hierboven ( alhoewel…… ik ben jonger dan de huidige web-master ) en wens hem veel toewijding en plezier met het onderhouden van de site en jullie als leden van de Schutterij Sint Lambertus veel succes met het behalen van prijzen in de toekomst.

Met vriendelijke groet,  

Marcel, de “oude” webmaster